Нижньоворітська сільрада купуватиме дорогу курятину у ФОПа із бізнес-зв’язками з підприємцями-депутатами

Провівши відкриті торги відділ освіти, молоді, спорту, культури, туризму та охорони здоров’я Нижньоворітської сільради визначилось з підрядником, що постачатиме замовнику м’ясо. Мова йде про 1400 кілограмів курячого філе та 4315 кілограмів четвертинок, які до кінця поточного року мають надходити до закладів освіти підпорядковані згаданій сільській раді. Відповідно до опублікованих в системі Prozorro даних контракт планують підписати з ФОП Головка Ірина Іванівна. 

Запропонована підприємицею загальна сума договору – 608,63 тисяч гривень, що на 50,45 тисяч дешевше очікуваної вартості. Возити планують продукцію ТОВ “Львів м’ясопродукт”, власником якого є депутат-самовисуванець Мурованської сільської ради Юрій Ковалів. При цьому переважна більшість необхідного обладнання – холодильна камера, автомобіль з рефрижератором, а також офісні та складські приміщення, ФОП   орендує у ще одного підприємця-політика – депутата Свалявської міської ради від партії “Єдиний Центр” Володимира Жованика. 

Проаналізувавши запропоновані Іриною Головкою ціни можемо зауважити, що ринкові пропозицій на цей товар є дещо дешевшими. Зокрема за куряче філе Ірина Головка отримуватиме 182 гривень за кілограм. У той же час в “Ашані” його можна придбати за 168,9 грн/кг, а “Варус” реалізовує продукцію за 162,9 грн/кг

Підприємиця Ірина Головка зареєструвала власний ФОП у 2018 році. Як і Жованик прописана жінка у Сваляві. Лише за минулий рік встигла підписати 26 договорів на загальну суму 9,46 мільйонів гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *